* در مصرف هر نوع مواد غذایی حد اعتدال را رعایت کنید و دقت نمایید حتی مواد سالم ممکن است در صورت استفاده نادرست و بیش از حد شما را از اهداف سلامتی و تناسب اندام دور کند *
طرز تهیه رول تخم مرغ
تخم مرغ یک میان وعده خوشمزه و رضایت بخش است که به راحتی در خانه درست می شود. این رول های ترد و خوش طعم یک پیش غذای محبوب در غذاهای چینی است و مورد علاقه مردم در سراسر جهان است. در این مقاله شما را با مراحل تهیه رول تخم مرغ در خانه آشنا می کنیم.
در اینجا راهنمای گام به گام طرز تهیه رول تخم مرغ آورده شده است:
عناصر: طرز تهیه رول تخم مرغ
- بسته بندی رول تخم مرغ
- ۱ پوند گوشت خوک یا مرغ چرخ شده
- ۱ فنجان کلم خرد شده
- ۱/۲ فنجان هویج رنده شده
- ۱/۲ فنجان پیاز خرد شده
- ۲ حبه سیر، خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری سس سویا
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
- ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی
- نمک و فلفل برای چشیدن
- آب برای آب بندی رول های تخم مرغ
- روغن برای سرخ کردن
دستورالعمل ها: طرز تهیه رول تخم مرغ
- در تابه ای روغن نباتی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت خوک یا مرغ آسیاب شده را اضافه کنید و بپزید تا دیگر صورتی نشود و در حین پخت آن را به قطعات کوچک خرد کنید. طرز تهیه رول تخم مرغ
- پیازهای خرد شده و سیر خرد شده را به تابه اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا معطر و شفاف شوند.
- کلم و هویج رنده شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا با مخلوط گوشت و پیاز ترکیب شود.
- در یک کاسه کوچک، سس سویا و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآیند. این مخلوط را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت و سبزیجات آغشته شوند . ۲ تا ۳ دقیقه دیگر بپزید تا مخلوط گرم شود و سبزیجات کمی نرم شوند. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مخلوط چند دقیقه خنک شود. طرز تهیه رول تخم مرغ
- برای جمع آوری رول های تخم مرغ، یک بسته بندی رول تخم مرغ را روی سطح تمیزی قرار دهید که یک گوشه آن به سمت شما باشد. ۲-۳ قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت و سبزیجات را روی وسط لفاف بریزید.
- گوشه پایین لفاف را روی فیلینگ به سمت بالا تا کنید، آن را محکم زیر فیلینگ قرار دهید تا یک رول مرتب و فشرده ایجاد کنید.
- گوشه های چپ و راست لفاف را به سمت مرکز تا کنید و یک پاکت تمیز در اطراف فیلینگ تشکیل دهید. طرز تهیه رول تخم مرغ
- کمی آب روی گوشه بالای کادو بمالید و رول تخم مرغ را محکم بغلتانید و بسته بندی را ببندید.
- این کار را با کاسه رول تخم مرغ و فیلینگ باقی مانده تکرار کنید تا زمانی که تمام مواد پر شده تمام شود.
- در یک تابه بزرگ و عمیق یا سرخ کن عمیق، روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید تا به دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد.
- رول های تخم مرغ را با احتیاط به روغن داغ اضافه کنید، مراقب باشید تابه بیش از حد شلوغ نشود. رول های تخم مرغ را به مدت ۳-۴ دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا قهوه ای طلایی و ترد شوند.
- رولهای تخممرغ را با قاشق سوراخدار از روغن خارج کرده و روی یک بشقاب کاغذی با حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- رولهای تخممرغ را داغ با سس مورد علاقهتان مانند سس فلفل قرمز یا سس سویا سرو کنید.
درست کردن تخم مرغ در خانه آسان و سرگرم کننده است و نتیجه نهایی یک میان وعده خوشمزه و رضایت بخش است که برای هر موقعیتی مناسب است. با این دستور العمل، می توانید طعم و بافت تخم مرغ سنتی چینی را در راحتی در خانه خود لذت ببرید.
رفرنسهای طرز تهیه رول تخم مرغ
295 اولین ستاره از چپ مرسی