* در مصرف هر نوع مواد غذایی حد اعتدال را رعایت کنید و دقت نمایید حتی مواد سالم ممکن است در صورت استفاده نادرست و بیش از حد شما را از اهداف سلامتی و تناسب اندام دور کند *
طرز تهیه شیربادام
تهیه شیربادام در خانه یک جایگزین ساده و سالم برای انواعی است که در فروشگاه خریداری می شود. از بادام آسیاب شده و آب تهیه می شود و یک گزینه بدون لبنیات، بدون گلوتن و وگان برای کسانی است که محدودیت های غذایی دارند.
در اینجا راهنمای گام به گام طرز تهیه شیربادام آورده شده است:
مواد: طرز تهیه شیربادام
- ۱ فنجان بادام خام و بدون نمک
- ۴ لیوان آب
- کیسه شیر پنیر یا آجیل
- مخلوط کن
- پیمانه و قاشق
- کاسه
- ظرف برای نگهداری
دستورالعمل ها: طرز تهیه شیربادام
- بادام ها را حداقل ۶ ساعت یا یک شب در آب خیس کنید. این کار بادام ها را نرم می کند و ترکیب آن ها را به یک قوام صاف آسان تر می کند.
- بادام ها را آبکش کرده و کاملا آبکشی کنید.
- بادام را به همراه ۴ فنجان آب در مخلوط کن بریزید.
- بادام و آب را با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و کرمی شود.
- مخلوط را از طریق یک کیسه پنیر یا شیر خشک در یک کاسه بزرگ صاف کنید. کیسه را فشار دهید تا تا حد امکان مایع خارج شود.
- شیربادام را در ظرفی بریزید و در یخچال نگهداری کنید. تا ۵ روز نگه می دارد.
اختیاری: برای طعم شیرین تر، می توانید قبل از مخلوط کردن، یک شیرین کننده مانند عسل، شربت افرا یا شهد آگاو را به مخلوط کن اضافه کنید. برای طعم دادن می توانید کمی نمک نیز اضافه کنید.
درست کردن شیربادام خودتان یک جایگزین مقرون به صرفه و سالم بجای انواع خریدار در فروشگاهها است. به راحتی می توان آن را با طعم ها و مواد مورد علاقه خود سفارشی کرد و افزودنی عالی برای اسموتی ها ، قهوه و دستور العمل های پخت است.
لذت ببرید!