علل و عوامل خطر آرنج تنیس بازان
راههای مختلفی وجود دارد که آرنج تنیس بازان میتواند ایجاد شود و برخی از افراد در معرض خطر بیشتری نسبت به سایرین برای ابتلا به این عارضه هستند. بسیاری از ورزشکاران – و همچنین هر کسی که در مشاغل روزانه خود به استفاده زیاد از حرکات مکرر بازو و / یا دست تکیه می کند – در معرض خطر ابتلا به آرنج تنیس بازان هستند.
علل و عوامل خطر اضافی برای آرنج تنیس بازان شامل، اما محدود به موارد زیر نیست:
سن. افراد ۳۰ ساله و بالاتر در معرض خطر ابتلا به آرنج تنیس بازان هستند. این خطر پس از ۴۰ سالگی حتی بیشتر می شود. [۳]
گرم نکردن قبل از فعالیت شدید. عضلات و تاندونها زمانی که ورزشکاران قبل از انجام ورزشهای شدید یا کارهای سخت بدنی گرم میکنند، انعطافپذیرتر و کمتر مستعد پارگی هستند. عدم انجام این کار می تواند خطر آسیب بافتی را افزایش دهد که می تواند منجر به آرنج تنیس بازان شود.
استفاده نادرست از تجهیزات ورزشی ، مانند راکت تنیس که برای ورزشکار خیلی کوچک یا خیلی بزرگ است، یا راکتی که به درستی بند نخورده است (به عنوان مثال، سطح سر خیلی سفت یا شل است، یا راکت خیلی سنگین است. برای کاربر).
تکنیک ورزشی ضعیف ، مانند زمانی که بازیکنان تنیس از نیروی ضربه ای استفاده می کنند که بیشتر توسط آرنج پشتیبانی می شود تا عضلات مرکزی (شکم).
استفاده اخیر از برخی داروها ، مانند آنتی بیوتیک های فلوروکینولون (سیپرو، لواکین، آولوکس). [۳][۴]
بازی تنیس یا سایر ورزشهای راکتی در آب و هوای نامساعد ، از جمله ضربه زدن به توپهای تنیس آغشته به باران و/یا بازی با باد.
ضربه مستقیم به آرنج ، مانند برخورد با بازیکن دیگر یا افتادن روی آرنج. [۱][۵]
کار در مشاغل تکراری مانند نجاری، آجرکاری، موسیقی ساز، ساخت لباس، لوله کشی، تولید خط مونتاژ، یا کار فشرده با کامپیوتر. [۶]
انجام ورزش های غیر راکتی یا درگیر شدن در سایر فعالیت های تفریحی که شامل استفاده مکرر از بازو و مچ دست است ، مانند انداختن خطوط در هنگام ماهیگیری، پارو زدن یا پارو زدن با قایق یا قایق، یا پرتاب توپ و اشیاء دیگر.
در حالی که عوامل فوق شانس ابتلای فرد به آرنج تنیس بازان را افزایش می دهد، برخی افراد به دلایل ایدیوپاتیک (ناشناخته) دچار آن می شوند. علاوه بر این، برخی از افرادی که در معرض خطر ابتلا به آرنج تنیس بازان هستند، هرگز این کار را نمی کنند.
رفرنسهای مقاله علل و عوامل خطر آرنج تنیس بازان
- Kurppa K et al. Tennis elbow: lateral elbow pain syndrome. Scand J Work Environ & Health 5 (1979); suppl. 3, 15-18.
- Almekinders, L, and Matava, M. Tennis elbow. Sports Tips. Rosemont, IL: American Orthopedic Society for Sports Medicine, 2008.
- Whaley, AL, Baker CL. Lateral epicondylitis. Clin Sports Med 23 (2004); 677-691. doi:10.1016/j.csm.2004.006.004.
- LeHuec JC et al. Epicondylitis after treatment with fluoroquinolone antibiotics. J Bone Joint Surg Br (1995); 77:293-5.
- Schneeberger AG, Masquelet AC. Arterial vascularization of the proximal extensor carpi radialis brevis tendon. Clin Orthp 398 (2002); 239-44.
- Almekinders, L, and Matava, M. Tennis elbow. Sports Tips. Rosemont, IL: American Orthopedic Society for Sports Medicine, 2008.